Sunucu Kiralama

Merhabalar.

Uzun yılların vermiş olduğu tecrübem ile ve yoğun istekten ötürü, Sunucu ve Sanal Sunucu kiralama hizmeti vermeye başladım.

Sadece 10 stok olacak yani 10 kişiye satış yapacağım. Sebebi iste sunduğum tüm sunucuların danışmanlık hizmeti de tarafımca gerçekleştirilecektir ve fiyata dahil edilecektir.

Standart sunucu ve vds fiyatlarından pahalıdır. Sebebini ise sistemi görünce anlayabilirsiniz. Asla tıkanmayan, kitlenmeyen, şişmeyen, ne kadar trafik gelirse gelsin çalışmaya devam eden bir sunucu hazırlıyorum. Sunucudaki yazılımları bir arada harmanlayan TR deki tek kişiyim. Ucuz mal alacak kadar zengin olmayan herkesi hizmetimden faydalanmaya bekliyorum.

Ortalama VDS aylık kira bedeli 500 TL

Ortalama Dedicated aylık kira bedeli 1000 TL dir.

Danışmanlık ve sunucu ile ilgili olası sorunlarda acil müdahale + sürekli performans takibi hizmete dahildir.

Bu 10 kişi arasında yerinizi almak istiyorsanız ivedilikle tarafıma ulaşabilirsiniz.

Hali hazırda TR’deki milyon hitli birçok siteye ve sunucuya danışmanlık yaptığımı belirtmeme gerek yoktur sanırım. Girip çıktığınız büyük sitelerin en az bir tanesi tarafımdan optimizasyon hizmeti almıştır.

Bu konu amatör ve az gelir sahibi arkadaşları ilgilendirmediğinden bu arkadaşların zamanımı çalmamasını rica ediyorum. Bu proje suncuları sayesinde aylık hatrı sayılır gelir elde eden, daha doğrusu sunucularında sorun olduğunda büyük zarara uğrayan arkadaşları ilgilendirmektedir.

Tarafıma iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

Pazarlık yapılmaması rica olunur.

Konuyla ilgili kurumsal paylaşım linki :

Sunucu Kiralama

İyi çalışmalar dilerim.

0 Responses to “Sunucu Kiralama”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET