HBS TH-446S

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/HBS-TH-446S-PMR-Telsiz

Selamlar.

Yine bir ürün, yeni bir ürün incelemesi ile sizlerleyiz. Doların TL karşısındaki malum durumundan ötürü, uygun fiyatlı cihaz incelemelerimizi devam ediyor. Yine sizelere uygun fiyata satın alabileceğiniz, profesyonel PMR bir cihazdan bahsedeceğim.

Ürünümüz HBS TH-446S. Cihazımız bir türk firmasının kendi ismi ile ithal ettiği bir cihazdır. 5w çıkışa ve UHF kanal aralığına sahip cihaz, ülkemize 0.5w 446mhz bandında gelmektedir. Yetkili ve tecrübeli kullanıcıların ayarları ile oynamasına izin veren cihaz, profesyonel iş hayatındaki ortalama düzeydeki bir çok işinizi görecek şekilde dizayn edilmiş. Pek ihtiyaç duymasanız da PTT-ID özelliğini de destekleyen cihaz, sizi üzmeyecek bir yapıya sahip. Boyut olarak ele sığan ufak boyutları mevcut olan cihazın, anteni sabitlenmiş durumda. 1500 Mah bataryası ile ortalama batarya süresine sahip. Ekstra tuşlarına özel görevler atayabileceğiniz cihaz, kendi sınıfında diğer PMR cihazlardan biraz daha ekonomik olarak öne çıkmaktadır.

Ayrıca daha ekonomik cihaz arayışında olan kullanıcılar için yine aynı firmanın HBS TH-446 cihazı da mevcuttur. S modeline göre çıkış gücü biraz daha düşük olan bu cihaz da, fiyat performans oranı ile sizleri oldukça memnun edecektir. Her iki cihazı da gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.

Tedarik konusunda www.deneyim.net/market adresini kullanabilirsiniz.

Cihaz ile ilgili sorularınızı konu altından iletebilirsiniz.

 

İyi kullanımlar dilerim.

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/HBS-TH-446S-PMR-Telsiz

Gelen Aramalar:

  • en fazla çeken ucuz telsiz
  • hbs th-446s

0 Responses to “HBS TH-446S”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET