AIR TR-446

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/air446

Selamlar.

Yine bir PMR telsiz incelemesi ile sizlerleyiz. Porföyümüzdeki telsizler arttığından, inceleme yazılarımız bitmez oldu.

Bu seferki konuğumuz, Motorola Distrübütörü olan AIR firması tarafından, piyasaya piyasanın ihtiyaçlarına yanıt verecek ucuz ürün sunma amacıyla özel olarak kendi adına ürettirmiş olduğu ürünlerden biri. Modelimiz AIR 446.

Bu cihazı basitçe şöyle özetlemek istiyorum. PMR telsizlerde ekran takıntısı olan müşteriler için bire bir. Evet bu cihazın diğerlerinden en büyük farkı ekranının olması. Bence profesyonel amaçlı kullanılan bir cihazda ekran olması hiç de gerekli değil. Hatta kurcalanması açısından olumsuz yönleri de var. Tabi güzel tarafı yazılımdan kurcalanmasını kısıtlayabiliyorsunuz. Güzel yanı ise, söylediğim gibi, müşterinizin ekranı olsun takıntısı var ise, sunacağınız ürün olarak karşınıza çıkıyor. Diğer tüm özellikleri standart cihazlar ile aynı diyebileceğimiz bir ürün. Ekran kısıtlaması yapmadığınız zaman, menu tuşu ile, vox, tuş sesi, ekran aydınlatması, squelch, güç ayarı gibi basit ayarlar yapılmasına tuş takımından olanak sağlıyor. Profesyonel ayarlar için tabi ki bilgisayara bağlamanız gerekiyor. Kullanıcı açısından ekranın olması bence 2 önem teşkil ediyor. Birisi hangi kanalda olduğunu ekran görmesi, diğeri de batarya seviyesini kontrol etmesi. Onun dışında sinyal seviyesi de mevcut fakat standart bir kullanıcı için önemli olduğunu düşünmüyorum. Bir amatör telsizci için tabi ki önemli olacaktır.

Cihaz PMR cihazdır. Fakat özel durumlar için modifiye hakkı saklı tutulmuştur. Çıkış gücü ve çekim kapasitesi olarak diğer bir çok benim bayiliğini üstlendiğim cihaz gibi oldukça başarılıdır. Ekran aydınlatması turuncu olan cihazın 128 kanal kapasitesi mevcuttur.

Örneğin ekibin ekransız, amirin ekranlı cihaz istediği durumlarda tercih edilebilir. Kullanıcıların isteğine göre tüm cihazların ekranlı talep edildiği durumlarda da değerlendirilebilir. Lisanslı kullanımlar veya daha profesyonel PMR kullanımlar için de 16 kanalın yetmeyeceği durumlarda tercih edilecek bir cihaz olabilir.

Tedarik konusunda yardıma ihtiyacınız olur ise, iletişim bölümünden bana ulaşınız.

İyi muhabereler dilerim.

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/air446

Gelen Aramalar:

  • air tr 446
  • air 446 ayarları
  • air 446 cihaz frekans genişletme
  • Air tr 446 amatör frekans yüklenirmi
  • air tr 446 baska telsizle iletişim
  • air tr-446 pmr el telsizi batarya
  • air tr-446 pmr el telsizi kullanım kılavuzu
  • el telsizi 30km
  • motorola air tr 446 battery

0 Responses to “AIR TR-446”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET