EkoGSM / Belgelerinizi Whatsapp ile Gönderin

Merhabalar.

Biliyorsunuz ki EkoGSM ile, kendinize 0850 ‘ li veya Bölge alan kodunuzla yeni bir telefon numarası tahsis etmek oldukça kolay ve hızlı. Üstelik dilediğiniz kadar numara alabilir ve hiçbir ücret ödemezsiniz. Yapmanız gereken tek şey belgelerinizi ilk etapta mail yolu ile, 2. etapta ıslak imzalı şekilde kargo ile tarafımıza ulaştırmak. Kargo gönderim ücretini de firmamız karşılamaktadır.

İşlemlerin 1. etabını gerçekleştirirken, bireysel üyelikler için sistem tarafından size verilen abonelik sözleşmesi ile, kimlik fotokopinizi veya kurumsal üyelikler için ek olarak vergi levhasını, tarayıcınız ile taratıp, firmamıza eposta yolu ile göndermeniz gerekiyor.

Bu süreçte işlemlerin hızlanabilmesi açısından, tarayıcısı olmayan kullanıcılarımızı da düşünerek, akıllı telefonla fotoğraf çekmenin kolaylıklarından istifade edebilmek için, Whatsapp uygulaması yolu ile belge alımına başladık.

Üyeliğinizi tamamlamanız ardından, sizden istenen belgeleri doldurup imzlayarak, fotoğrafını çektikten sonra +90 530 834 1704 telefon numarasına Whatsapp yolu ile gönderebilirsiniz.

Belgeler elimize ulaşır ulaşmaz hesabınız aktif edilecektir. İlk aktiviteden sonra, tahsis etmiş olduğunuz numaradan SMS gönderebilir ve çağrı kabul edebilirsiniz. Toplu SMS hizmetinden hemen faydalanmaya başlayabilir ve aldığınız numarayı hemen cep telefonunuza ücretsiz şekilde yönlendirebilirsiniz. Gelen aramalar cep telefonunuza yönlendiğinde hesabınızdan hiçbir kredi eksilmesi yaşanmaz. Yani yönlendirme tamamen ücretsizdir.

Whatsapp Telefon Numarası : +90 530 834 1704

Not: Bu numara sadece belge gönderimi içindir.

İyi kullanımlar dileriz.

www.ekogsm.com

Gelen Aramalar:

  • 0850 whatsapp
  • 0850 li numara WhatsApp
  • 0850 numarasıyla whatsapp
  • 850 li numaraya whatsapp

0 Responses to “EkoGSM / Belgelerinizi Whatsapp ile Gönderin”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET