WordPress Optimizasyon | Wordress Hızlandırma

wordpress-logo-stacked-rgb

 

Merhabalar. Sizlere profesyonel olarak çalışmalar gerçekleştirdiğim bir konuda daha bilgi vermek istedim.

WordPress scriptini birçoğunuz biliyorsunuzdur. WordPress ilk olarak “Blog” scripti olarak piyasaya çıktığında henüz çok yeni, basit, kronik sorunları olan ve insanların kullanmak için emin olmadığı bir sistemdi. Geçen sürede WordPress kendisini çok fazla geliştirdi. Gerekse istediğiniz her konuda eklenti bulabileceğiniz dev bir eklenti havuzuna sahip olması, gerekse sürekli güncelleme alması, gerek kolay kullanımı ve de profesyonel olarak tema geliştirilmesine izin vermesi sebebiyle, kısa zamanda dünyanın en popüler internet sitesi scripti haline geldi.

Günümüzde dünyadaki her 4 web sitesinin 1’inin WordPress kullandığı söylenmektedir. WordPress aynı zamanda açık kaynak kodlu bir sistem olduğundan, birçok konuda değişime ve özelleştirmeye izin vermektedir. Aynı zamanda ücretsiz oluşu da bu scripti tercih sebebi haline getirmektedir. Buraya kadar her şey tamam. Peki bu sistemi kurdun, çalıştırdın ve kullanmaya başladın ve her şey bitti mi? Tabi ki hayır. Buyrun detaylara geçelim.

WordPress sistemler ilk kurulduğunda gayet akıcı ve hızlı bir kullanıcı deneyimi sunar. Fakat gel zaman git zaman, sitenizin trafiğinin artması ve de veritabanınızın büyümesiyle süregelen, yavaşlamalar söz konusu olur. Bu yavaşlamalara kullandığınız eklentiler, kullandığınız tema, yaptığınız hatalı konfigurasyonlar, kullanmadığınız servis ve moduller ve de veritabanınızda biriken çöpler sebebiyet verir. Keza aşırı trafik alan WordPress siteler için de yine farklı çalışmalar yapmak gerekmektedir. İşte ben tam da bu konuda devreye giriyorum.

Belki de dünyada WordPress’i ilk kullanan kişilerden biri olarak, WordPress’in her vidasını tanıdığımı söyleyebilirim. Sektörde uzun yıllardır yaptığım çalışma ve referanslara, internette birçok yerden ulaşabilirsiniz. Konu altında ben de referanslarımı paylaşacağım. Sitenizde yaşadığınız her türlü hata, problem ya da hız sorunları için tarafımdan profesyonel destek alabilirsiniz. Çalışmalarım da, çalışma ücretlerim de kurumsaldır. Amatör destek arıyorsanız farklı kişilerden destek almanızı önereceğim. Sadece profesyonel işlemler gerçekleştirmekteyim.

WordPress çalışmalarım sonucunda, hem sitenizin gezinme deneyiminde, hem de websitesi hız skorlaması yapan sitelerin puanlamasında, büyük artış elde etmekteyim. İşlem yapılmasına onay verdiğiniz takdirde, sitenizin öncesi ve sonrası sonuçları raporlanmaktadır. Keza bu raporlara ihtiyacınız bile olmadan gezinti deneyimindeki büyük farkı gözlemlemiş olursunuz.

Eğer siz de WordPress siteleriniz için optimizasyon hizmeti almak isterseniz, tarafıma en hızlı şekilde Skype yolu ile ulaşabilirsiniz.

Skype  adresim : cculha[@]hotmail.com dur. 7/24 Ulaşma şansınız mevcuttur.

Referanslarım için, aşağıda vereceğim Türkiye’nin en büyük webmaster forumu olan R10.Net üzerindeki konularımı inceleyebilirsiniz.

İyi çalışmalar, sorunsuz günler dilerim.

blank

Referans Linkleri;

WordPress Sorunları Danışmanlığı

Profesyonel Sunucu Optimizasyon Hizmeti

Diğer Linkler;

Bionluk – Sunucu Optimizasyon

Uzman Kirala – Sunucu Optimizasyon

Fiverr – Server Optimization

İyinet – Sunucu Optimizasyon

Wmaraci – Sunucu Optimizasyon

TurkMMO – Sunucu Optimizasyon

Donanımhaber – Sunucu Optimizasyon

Webmaster Sitesi – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

 

blank

0 Responses to “WordPress Optimizasyon | Wordress Hızlandırma”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET