Taksi Telsiz

Günümüzde telsiz kullanımı olmazsa olmaz sektörlerden biri de taksiciliktir.

Taksiciler uzun yıllardır telsiz kullanımı konusunda çokça sıkıntılara maruz kaldılar.

İlk zamanlar CB sistemler kullandılar verim alamadılar.

Daha sonra PMR denediler, olmadı.

Ardından kendilerine özel röle kurdurdular, çekim kapasitesi yetmedi, masrafını karşılamadı.

OKTH hizmetinden faydalandılar, yine kapsama sorunları oldu ve masraflardan kurtulamadılar.

Operatörlerin bas-konuş hizmetini kullandılar, bas konuşlu telefon bulamaz oldular, bas-konuş o kadar çok kişiye satıldı ki, veri kullanımını kısmaktan ve teknolojisi gelişime açık olmadığından konuşmalar hiç anlaşılmamaya başlandı.

Günümüzde ise bazı taksiciler başlarının çarelerine bakmanın yollarını buldular. Akıllı telefonlarına bas-konuş uygulamaları yüklediler ve bugün yine aktif şekilde kullanıyorlar. Fakat nihayetinde ellerindekiler telsiz değil akıllı telefon. Bu nedenle bu cihazların sesleri kısık, mikrofon kaliteleri düşük, şarj süreleri kısa ve özel işler için de kullanılmaktadır. Ayrıca akıllı telefonlar telsiz gibi kullanıldığında ömürleri oldukça kısa olmaktadır.

Bunun için tek çözüm, akıllı telefonu telsiz haline getirmektir. Bu sorunun yanıtı da WCDMA telsizlerdedir.

Özellikle Türkiye’de günümüzde artık birçok taksi durağı, WCDMA telsizlere geçiş yapmaktadır. WCDMA telsizler sayesinde, internet erişiminin olduğu her yerde telsizler açık ve tercih ettiğimiz en kaliteli codec ler kullanılarak berrak ses kalitesi ile iletişim kurulmaktadır. WCDMA telsizler taksi durakları için ilaç niteliğinde bir çözüm oluşturmuş durumdadır. Gerek şehiriçi gerek şehirlerarası görüşme yapabilmesi sayesinde, 7/24 duraklar mesafe kısıtı olmadan iletişim kurmaktadır.

Ayrıca bu cihazlar normal telsiz olduklarından, herhangi bir ayara gereksinim duymamaktadır. Yani aç kullan cihazlardır. Bu da şöforlerin kafalarının karışmasını engellemektedir. Herhangi bir arıza durumunda uzaktan gözlenebilen ve erişilebilen cihazlar olduğundan, problemlere kısa sürede çözüm üretilmektedir.

Cihaz başı maliyeti sisteme ilk girişte yüksek görünse de, ilerleyen süreçlede kesintisiz iletişim elde edileceğinden, maliyet kısa süre içerisinde kendisini amorti etmektedir.

Ayrıca WCDMA cihazları bizden tercih eden kullanıcılarımıza harita sistemi de sunmaktayız. Böylece durakların araç takip sistemlerine olan gereksinimleri kalmamaktadır. Bizden alacağınız WCDMA telsizleri kullandığınız araçlardaki takip sistemlerini iptal edebilirsiniz.

Taksi durakları için son teknoloji çözüm olan WCDMA telsizler devrim niteliğindedir.

Türkiye’nin dört bir yanına hizmet vermekteyiz.

Cihaz Maliyetleri;

Ekransız Cihaz : 175$ + KDV

Ekranlı Cihaz : 295$ + KDV

Lisans Ücreti Telsiz + Harita : 12$ (Aylık)

 

Data Hat ve SIM kart bedelleri;

SIM Kart Açılış : 50 TL ( Tek Seferlik)

Data Ücreti : 20 TL (Aylık)

 

Data hatları ve SIM kartları kendiniz de temin edebilirsiniz.

 

Cihaz ve sistem temini için tarafımıza ulaşabilirsiniz.

0850 302 62 67 – Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri

0 Responses to “Taksi Telsiz”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET