Cyber Panel Çalışmaları

Portföye yeni sistemler eklemek adına ve her zaman günceli yakından takip etmek adına “Cyber Panel” konusunda da çalışmalara başladım.

Bir test sunucusu oluşturdum ve şu an test ediyorum. İlk izlenimlerim gayet iyi.

Cpanel’e, özellikle de LiteSpeed’e ücret ödemek istemeyen arkadaşlar için ilaç niteliğinde bir sistem olmuş. Tabi bir takım eksikleri ve püf noktaları var. Tabi bu eksikler, hatalar vs. benim için hiç önemli değil zira ben bilgim sayesinde tümünü “fix”leyebiliyorum.

Sistemin gömülü “OpenLiteSpeed” ile gelmesinin bir diğer avantajı da WordPress’deki LSCache eklentisini kullanabilmeniz oluyor.

Tabi her şey bu kadar basit değil…

” – CyberPanel ‘ i kurdum, siteyi attım, LSCache’i çalıştırdım tamamdır. Ömrümün sonuna kadar ücretsiz olarak elde ettiğim bu sistem sayesinde, sitem bana kesintisiz para kazandıracak” gibi bir yaklaşım doğru olmaz.

Bir süre düzgün çalıştıktan sonra WordPress’in ve sunucunun optimize isteyeceği aşikar. Fakat düzgün optimize edilir ve sunucu temelli performans yazılımları kurulup, gerek panelle, gerekse eklentilerle entegre edilirse, o zaman gerçek performansın alınabileceğini düşünmekteyim. Uzun vadeli sağlıklı ve ücretsiz bir sisteme sahip olunacağını düşünmekteyim.

Biliyorsunuz ki benim uzmanlık alanım daha çok NGINX ve Varnish tarafında.

Ama ısrarla Apache ve LiteSpeed kullanmak isteyen müşterim oluyor.

Bu nedenle Cpanel tercih etmek istemeyen müşterilerim için, CyberPanel altyapısını kullanan ve lisans ücreti olmayan yüksek performanslı sunucular hazırlayabilirim.

Yine keza Cpanel ile birlikte maliyet düşürmek amacıyla, benim yapmadığım ve önermediğim, Crack’li LiteSpeed kurduran ve kullanan arkadaşların yaşadığı, güncelleyememe ve bir hata durumunda müdahale edememe gibi problemlere de bu şekilde bir çözüm üretebilirim.

Ayrıca ilerde hosting ve reseller satışı planlar isem oluşturacağım sunuculardan birini de bu şekilde hazırlayabilirim.

Sunucu Optimizasyon, Sunucu Danışmanlığı ve Site Optimizasyon konularında profesyonel çalışmalarım devam etmektedir.

Amatör değil, Profesyonel desteğe ihtiyaç duyan kişi / kurumlar tarafımla Skype üzerinden iletişime geçebilirler.

Herkese sorunsuz sunucular ve dolayısıyla bol kazançlı günler dilerim.

1. Kademe testler tamamlandı. Hızlıca kurduğum ve yüzeysel olarak işlemler uyguladığım bir sunucunun sonuçları. Hız rekorunu tazeliyoruz sanırım.

Site gezinme deneyimi isteyen arkadaşlar tarafıma ulaşabilir.

Kaynak : https://www.r10.net/server-optimizasyon/1565990-profesyonel-sunucu-optimizasyon-hizmeti-24.html#post1073618552

0 Responses to “Cyber Panel Çalışmaları”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET