Dark EVO E40

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/DARK-EVO-E40

Merhabalar.

Bugün sizlere ilk defa bir akıllı telefon inceleme yazısı yazacağım. Doların Türk Lirası karşısındaki durumu göz önüne alındığında, iktisadi düşünen ve mecbur kalan herkesin uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında olduğunu düşünerek böyle bir telefon aldım ve inceledim. Gerçi ayranı yok içmeye, iphone 6 ile gider gezmeye zihniyetinde biriyseniz, muhtemelen tesadüfen bu yazıya denk gelmişsinizdir ve lütfen okumayın. Anasının babasının 3 kuruşunu zorla 3000 liralık telefona bağlatan elit arkadaşlarımız vakit kaybetmesinler :)

Uzun zamandır üzerine çalıştığım Telsiz Takip projem için telefon arayışındaydım. Projemin detaylarını başka bir yazıda sizlerle paylaşacağım. Bu proje için bana gerekli olan, en uygun fiyatlı Android telefondu. Tabi bu telefonun, GPS özelliğine de sahip olması, şarjının da iyi dayanması benim için önde gelen özelliklerdendi. Arayışlarım sonucunda, bayisi olduğum DARK markası, telefon ithal etmeye karar verdi ve tam da istediğim gibi bir telefon ülkemize gelmiş oldu. Gelin hep birlikte Dark EVO E40’ı yakından tanıyalım.

Telefonun detaylı bilgilerine http://www.deneyim.net/market/akilli-telefon/DARK-EVO-E40 adresinden ulaşabilirsiniz.

Telefonun öne çıkan özelliklerine kısaca değinmek istiyorum.

Cihaz IPS ekrana sahip. Öyle çakma IPS lerden değil. Gerçekten kaliteli bir görüntüsü olduğunu ve geniş açılardan rahat şekilde göründüğünü söyleyebilirim. Testlerim boyunca bir an için bile ekran parlaklığına müdahale etme gereği duymadım. En kısık parlaklıkta bile bana gayet parlak geldiğini belirtemeden geçemeyeceğim.

8 MP kamerası ile 720p çekim yapabiliyor. Mükemmel demeyeceğim fakat bu fiyata daha iyisini gerçekten bulamazsınız.

GPS ve A-GPS özelliğine sahip, hatta ülkemizde henüz tam anlamıyla çalışmasa da EPO özelliğine de sahip. EPO da tıpkı A-GPS gibi uydu bulma süresini hızlandıran bir özelliktir.

Arka kapağı değişebilir ve kaymaz bir yapıda. Gayet güzel bir his uyandırıyor.

Çift çekirdekli MTK 6572 işlemciye sahip.

Mali 400 Ekran Kartı mevcut.

512 MB Bellek var. Size düşük görünebilir. Fakat cihazı öyle güzel optimize etmişler ki, hiçbir eksiklik hissetmiyorsunuz.

4GB dahili hafızanın yanında tabi ki Micro SD desteği var. 4GB hafızanın da büyük bölümünü kullanma şansınız var, zira içinde yüklü gelen uygulamaların tümünü silme şansınız mevcut.

Bluetooth 4.0 desteği var, ki bu zamanda birçok üst düzey cihazda bile karşılaşamıyoruz.

Çift SIM kart desteği var, ihtiyacı olanlar için olmazsa olmaz bir özellik.

1500 mah batarya var ve şarj süresinin oldukça iyi olduğunu gözlemledim. Yani düşük görünüp sizi korkutmasın.

Android 4.2 işletim sistemi ile geliyor ve gerçekten güncelleme olsun bile demiyorsunuz. Dediğim gibi cihaz optimize edilmiş şekilde geliyor ve bir çok üst düzey cihazdan daha hızlı çalışıyor diyebilirim. Kasıldığına çok nadir şahit oldum. Yine de güncelleme alır mı almaz mı bilemiyorum. Firmanın bir açıklaması yok. Alırsa da şaşırmam ayrıca.

Dark firması tam ihtiyaca yönelik bir cihaz ürettirmiş. Bu saydığım özelliklerdeki cihaz peki ne kadar?

Böyle bir cihazı, stoklarda olduğu sürece, 350 – 450 TL arasında edinebilirsiniz. Dolar kuruna göre fiyat değişeceği için aralık verdim. Fakat dolar seviyesi iyi iken gerçekten 350 liraya böyle bir akıllı telefona kavuşabilirsiniz.

Gerek 2. telefon, gerek hediye telefon, gerekse şirket çalışanlarına verilmek üzere bir telefon olarak düşünebiliriz Dark EVO E40’ı. Bence saçma sapan, adı, sanı, markası belli olmayan, faturasız, garantisiz Çin mallarına para vermektense, yeri yurdu belli olan, 2 sene garantili, faturalı, markalı telefon almanız en doğrusu olur. Fiyatıyla kıyaslandığında sizi oldukça memnun edecek bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca cihaza uygun her türlü aksesuara ve yedek parçaya ulaşma şansınız var. Kılıfından, kapağına, bataryasına kadar her şeyi edinmeniz mümkün.

Cihaza sahip olmak için, www.deneyim.net/market adresini kullanabilirsiniz.

Cihazla ilgili aklınıza takılan tüm soruları tarafıma yöneltebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ayrıca cihaz hakkında söylemeden geçemeyeceğim bir konu var ki, o da açılış süreci.

Birçok cihaz inceledim, fakat şimdiye kadar bu denli hızlı açılan bir cihazı hiç görmedim.

Açılış videosunu alttaki linkten izleyebilirsiniz.

İyi kullanımlar dilerim.

Video : https://www.facebook.com/culha/videos/10153031574178153/

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/DARK-EVO-E40

Gelen Aramalar:

  • dark evo e40 güncelleme
  • android pmr telsiz
  • dark evo e40 inceleme

0 Responses to “Dark EVO E40”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET