AIR Free-446

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/telsiz/lisanssiz-telsiz/airfree

Gelik bir sonraki telsiz incelememize.

İsminden de anlaşılacağı üzere yine bir PMR telsiz ile karşınızdayız. Peki gelin yakından tanıyalım AIR Free-446 yı.

AIR Free-446 yı yakından gördüğünüzde, eğer telsizler ile ilgilenmişeniz, aklınıza çok benzediği bir başka telsiz olan Motorola ‘ nın gelmemesi mümkün değil. Profesyonel PMR kategorisinde piyasada çok iyi satış rakamlarına ulaşan Motorola XTNI telsiz, bugün yerini, XT 200 ve XT 400 serisine teslim etmiş durumda. AIR Free-446 için ise, Motorola XT-220 ‘ nin birebir kopyası dersek yanlış söylemiş olmayız.

Nedeni basit. AIR firması zaten yıllardır Motorola’nın distribütörlüğünü üstlenmiş bir firma. Motorola ismini hepiniz bilirsiniz. İletişim ekipmanları konusunda her zaman büyük başarılara imza atmış, kalitesinin yanında fiyatından da söz ettirmeyi başarmış köklü bir Amerikan iletişim firması.

Telsiz denince akla gelen ilk markalardan olan Motorola, geçmişte olduğu gibi bugün de hem telsiz teknolojileri hem de telefon konusunda önemli üreticilerden. Telefon pazarında her ne kadar ülkemize pek ağırlık vermese de, oldukça başarılı ve sağlam telefonlar üretmeye devam ediyor. Konuyu dağıtmadan gelelim AIR Free-446 ya.

AIR firması, işletmelerin Motorola XT serisi cihazları tercih ederken yaşadıkları finansal sıkıntılara bir nebze olsun yardımcı olabilmek amacıyla özel olarak AIR cihazları ürettirdi. XT serisinin başarısını bilen firma, XT serisi ile aynı işi görecek, hatta aynı görünüme sahip fakat daha ucuz bir cihaz istemiş olsa ki Free-446 ile XT-220 yan yana gerçekten çok benziyorlar. En büyük farkları ise, birisi Amerikan diğeri Çin.

Cihaz her ne kadar bir Motorola olmasa da, kullanıcısı memnun edecek şekilde üretilmiş. Yüksek çekim kapasitesi, sağlam kasası, net ve yüksek sesi gibi özellikleri ile, marka takıntısı olmayan kullanıcılar için kullanıcısını oldukça memnun edecek bir cihaz.

Doların günümüzdeki değeri de göz önüne alındığında, pahalı cihazlara sahip olmak oldukça zor bir hal aldı. Konu telsiz olduğu zaman alım yapmak daha zor oluyor. Zira telsiz alan bir kurumun 1 adet alacağını düşünmediniz sanırım.

Telsizin şıklığından önce sağlamlığına ve işlevselliğine önem veren, markayı 2. plana atan kullanıcılara kesinlikle gönül rahatlığıyla önereceğim bir cihaz olan Free 446’nın, iç malzemesinin de vasat olmadığını söylemeliyim. Yani çok fazla darbeye ve sıvı temasına maruz kalmadığı takdirde, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir cihaz olduğunu söyleyebilirim.

Bayisi olduğum Air Free-446 ile ilgili herhangi bir sorunuz veya tedarik ihtiyacınız olur ise, yorumlardan veya iletişim bölümünden benimle irtibata geçebilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/telsiz/lisanssiz-telsiz/airfree

Gelen Aramalar:

  • wouxun kg - uv8d çatı anteni

2 Responses to “AIR Free-446”


Leave a Reply




Culha.NET