SFE S780H

*** Özel programlama gerektiren bir cihazdır. A kişisinden aldığınız cihazla B kişisinden aldığınız cihaz aynı performansı göstermez. Cihazın çıkış gücü ve alış hassasiyeti özel olarak programlanmalıdır. Tarafımdan aldığınız cihazda en yüksek performansı elde edersiniz.

Telsizlerde şu cihaz bu cihazdan daha iyidir demeniz için, her iki cihazın da aynı kişi tarafından programlanmış olması gerekir. Sırf ucuz satıyor diye, acemilerden cihaz almanız, uzun vadede size zarar olarak dönecektir.

 

Kredi kartına taksitli sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/SFE-S-780H

Merhabalar.  Yine bir profesyonel telsiz inceleme yazısı ile karşınızdayız.

Henüz dünyada yeni bir marka olup, ülkemizde pek bilinmeyen SFE’nin S780H modelini inceledikten sonra, görüşlerimi yazmaya hazırım diye düşünüp, klavyenin başına geçtim.

Biliyorsunuz ki daha önce aynı markanın S618 ve S820 modellerini incelemiştim. S780H modeli ise, diğer iki modelin büyük abisi diyebileceğimiz bir cihaz. Cihazı elinize alır almaz farkı hissediyorsunuz. Gerek kasa kalitesi gerek şekli ve duruşu, cihazın profesyonel olduğunu anında anlamanızı sağlıyor.

Kanal, ses ayarı ve açma kapama tuşları sağlam. Cihazın ses çıkışı oldukça yüksek ve anlaşılır. Çekim alanı olarak gayet başarılı ve değiştirilebilir anten opsiyonuna sahip. Üzerinde gelen anteni de oldukça başarılı.

Gelelim cihazı diğerlerinden ayıran tarafına. Bu cihazın en beğendiğim özelliği yazılımsal özellikleri oldu.

Programlama okuma, yazma şifresi

DTMF Ton Opsiyonu

Kanal bazlı yapılan ince ayarlar.

3 kademeli güç ayarı

20K Band genişliği desteği

Talk Around ve Reverse özellikleri

FM Radyo

10 kademeli batarya tasarrufu

Detaylı VOX ayarları

Otomatik kapatma ayarı

gibi diğer cihazlarda olmayan belirgin özelliklere sahip.

Ayrıca firmanın belirttiğine göre bu cihazın suya, toza ve darbeye dayanıklı olduğu söyleniyor. Yine de bu konuda dikkatli olmakta fayda var derim.

Cihazın Türkiye için PMR kullanım izni bulunmakta. Yani düşük güçte PMR telsiz olarak kullanabilirsiniz. Frekans tahsisiniz var ise Profesyonel veya Amatör frekanslarda kullanma şansına da sahipsiniz.

Sonuç olarak, çok pahalı olmayan, uzun ömürlü ve kaliteli bir cihaz arayışınız var ise, kullanacağınız şartlar da biraz ağır olacak ise, Motorola veya HYT ‘ye paranızın yetmediği durumlarda önereceğim cihazların başında gelebilir.

Sizi pişman etmeyecek bir cihaz olduğunu düşünerek, iyi çalışmalar diliyorum.

Kredi kartına taksitli sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/SFE-S-780H

Gelen Aramalar:

  • sfe telsiz
  • sfe 780 pmr kullanım kılavuzu
  • Telsiz Markalari Ve Fiyatlari
  • sefe telsiz kullanimi
  • sfe 780 özellikleri
  • sfe 780 pmr yorumları
  • sfe s 780 menzili telsiz
  • sfe telsiz kullanimi
  • sfe telsiz yorumları

4 Responses to “SFE S780H”


Leave a Reply




Culha.NET