EkoGSM Kazandıran Kampanya

vYYG1r

vYYG1r

Merhabalar.

EkoGSM Kampanyaları devam ediyor. Sanal Santral ve Blog Sitesi yapım aşamasında olduğundan projeyi erkenden sizlerle paylaşmak istedim.

EkoGSM olarak, sistemin tanınması ve tercih edilmesi amacıyla, bir kampanya başlattık. Bu kampanya, çok aranan müşterilerin oldukça hoşuna gidecek.

Belli sebeplerden ötürü telefonunuz çok çalıyorsa ve gelen aramalar ile uzun süreli konuşmalar yapmak zorunda kalıyorsanız, hediyelerimizden faydalanabilir, hatta telefon konuşmalarınızı bedavaya getirebilirsiniz.

Özellikle sürekli sipariş alan kurumlar, telefondan müşteri desteği veren işletmeler ve gelen aramalarda müşteriyle uzun süre konuşma yapmak zorunda kalan kurumların ilgilenmesini öneririm.

Kazanç sistemine gelecek olursak;

Günde ortalama 100 dakika aranıyorsanız, Aylık kullanabileceğiniz 100 dakika tarafınıza hediye edilecektir.
Aylık toplamda 3000dakika arandığınız takdirde, bir sonraki ay her yöne 100 dakika konuşma yapabileceğiniz paketiniz, EkoGSM tarafından hattınıza yüklenecektir. 6000 dakika aranırsanız 200 dakika yüklenecek ve aynı şekilde katlanarak artacaktır.
Bu sayede, sadece aranarak, telefon faturalarınızdan tamamen kurtulabilir, telefon giderlerinizi sıfırlayabilrsiniz.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar, isterlerse konu altından, isterlerse özel mesaj ile tarafıma ulaşabilirler.

Hemen kayıt olmak veya numara taşıma işlemini başlatmak için www.ekogsm.com adresini kullanabilirsiniz.

Tekrar söylüyorum, bu kampanya EkoGSM’e özeldir. EkoGSM tarafından bağımsız olarak düzenlenmektedir. www.ekogsm.com adresi haricinde kayıt olan kullanıcılar bu kampanyadan faydalanamazlar.

Ayrıca, VOIP Adaptör temini ve fiyatları konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlara, EkoGSM müşterisi oldukları takdirde, uygun fiyatlar ile yardımcı olunmaktadır.
Ayrıca belli paketleri satın alan müşterilere özel fiyatlar sağlanmaktadır.

Çok aranıyor ve karşılığında hala telefon parası ödüyorsanız, kampanya ile ilgilenmenizi önemle tavsiye ederim. Sistemin diğer güzel taraflarını ve yapabileceklerinizi, EkoGSM konularını aratarak bulabilirsiniz.

Giderlerinizi hesaplama konusunda yardıma ihtiyacınız olur ise, yine tarafıma özel mesaj ile ulaşın. Her halukarda maliyetlerinizi düşüreceğinizi birlikte görelim.

Bir sonraki kampanyada görüşmek üzere, iyi çalışmalar dilerim.

Ek Not: Alt bayi sistemi henüz aktif olmasa da, talep halinde özel olarak;
Kendileri adına olmayan bir hat sahibine aracı olmak isteyen arkadaşlara, dilerler ise, paket bedeli nakit olarak ödenecektir.

vYYG1r

0 Responses to “EkoGSM Kazandıran Kampanya”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET