Ücretsiz Faks Çekin! Faks Cihazı Çöpe!

Hızlı üyelik için = ücretsiz faks

http://www.ekogsm.com

Merhabalar. Bugünkü yazımızda yine size Voip sistemimizin güzelliklerinden bashedeceğiz. Biliyorsunuz ki EkoGSM ve NetGSM abonelerinin birbirleri ile tüm yaptığı konuşmalar ücretsiz. Günümüzde hala, birçok iş yeri, devlet dairesi, özel ve resmi kurumlar yoğun olarak faks kullanmakta. Peki bu konunun EkoGSM ile ilgisi nedir?

2 EkoGSM abonesi, birbirlerine her halukarda, sınırsız sayıda faksı, tamamen ücretsiz şekilde gönderebilir. Aynı şekilde, farklı bir numaraya göndereceğiniz faks ücreti de oldukça düşüktür. Daha da güzel tarafı, faks almak için de, göndermek için de, faks cihazına ihtiyacıınz yoktur!

Sözün özü, faks cihazlarınızı artık çöpe atabilirsiniz. Çünkü EkoGSM kullanıcı paneli sayesinde, hem gelen fakslarınızı görür, hem de bilgisayarda hazırladığınız veya tarayıcı ile bilgisayara aktardığınız her türlü belge veya dökümanı, bir tıkla istediğiniz numaraya gönderirsiniz. Her şey bu kadar basit. Tek sahip olmanız gereken EkoGSM üyeliği ve İnternet bağlantısı.

Faks çekmenin eziyet olduğu eski günler artık geride kaldı. Birileri size faks çeksin, siz mail gibi okuyun, kaydedin, dilerseniz yazdırın. Siz birilerine mail atar gibi faks çekin, bilgisayardan birkaç yere tıklayın, fakat gönderdiğiniz faks karşı tarafın faks makinesinden alınsın.

Sözü fazla uzatmıyorum. Her şey bu kadar basit ve denemesi tamamen BEDAVA! Peki daha neden bekliyorsunuz.

Kayıt için hemen girin, 10 saniyede kaydınız tamamlansın.

http://www.ekogsm.com

0 Responses to “Ücretsiz Faks Çekin! Faks Cihazı Çöpe!”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET