Ucuz Telefon Görüşmesi / Bedava Telefon Görüşmesi

Hızlı başvuru ve anında aktivite için : http://www.ekogsm.com

Merhabalar. Bugün yine sizlere, telefon maliyetlerinizi nasıl azaltacağınız ile ilgili bir şeyler karalamak istiyorum.

Daha önceki paylaşımlarımdan bildiğiniz üzere, NetGSM bayisi olan EkoGSM’in sorumluluğunu üstlenmekteyim. Türk telekom’un sabit ücretlerinden ve fiyat politikalarından herkesin rahatsız olduğunu biliyoruz. Sözü fazla uzatmadan görüşlerimi yazıp sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Son zamanlarda gerek Türk Telekom, gerekse mobil operatörler, çeşitli kampanyalar yaparak, değişik fiyat politikaları uygulayarak, müşterilerine taahhüt karşılığı hediyeler vererek piyasada tutunmaya çalışıyorlar. Fakat özlerine baktığımızda yine de pahalı kalıyorlar ve bizi masraflarımızdan kurtaramıyorlar.

Bu konuda imdadımıza EkoGSM yetişiyor. EkoGSM bir VOIP sistemidir. Fakat aynı zamanda bir telefon operatörüdür. Yani Türkiye’de, internet üzerinden hizmet veren, Resmi bir kurumdur. İster yeni numara alarak, isterseniz mevcut numaranızı taşıyarak sisteme geçiş yapabilirsiniz. Yeni alacağınız numara şehrinizin alan koduyla yerel bir numara olabileceği gibi, dilerseniz kurumsal bir kimliğe daha çok yakışacak şekilde 0850 ile de başlayabilir.

EkoGSM kullamaya başladıktan sonra yapacağınız, gerek yurtiçi, gerek yurtdışı, gerekse sabit hatlara olan aramalarınız, çok uygun fiyatlarla gerçekleşir. Tarifelere firmanın web sitesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu sistemde sadece kullandığınız kadar ödeme yaparsınız. Sistem ön ödemeli çalışır. Ödeme sayfasından kredi kartınız ile çok hızlı şekilde ödemenizi yaparsınız. Tüm işlemler faturalandırılır ve tarafınıza posta yoluyla ulaştırılır. Krediniz bittiğinde arama yaparken gereken uyarı sistem tarafından size bildirilir. Siz de anında internet üzerinden ödemenizi gerçekleştirirsiniz. Dilerseniz Ses veya SMS paketlerinden faydalanarak daha da ucuza konuşma ve mesajlaşma şansı elde edersiniz. Sık sık ödeme yapmak istemezseniz, belli bir miktarı krediyi önden yüklersiniz ve aylarca telefon parası veya ödeme dertlerinden kurtulmuş olursunuz.

Ayrıca çok önemli bir konuya daha değinmek istiyorum. Tüm NetGSM, dolayısıyla tüm EkoGSM aboneleri arasında konuşmak sınırsız şekilde tamamen ücretsizdir. Yani yakınlarınız ve sık görüşme yaptığınız diğer işletmelerin de EkoGSM’e geçmeleri durumunda, hiçbir ücret ödemeden tüm telefon trafiğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bilgi çok çok önemlidir. Sırf bu konu yüzünden bile EkoGSM’i tercih etmek isteyeceksiniz.

Ayrıca sistemin çok güzel avantajlarından birisi de hiçbir yer kısıtı olmamasıdır. Yani telefon numaranızı arayanlarla istediğiniz her yerden görüşebilirsiniz. Evde, ofiste, tatilde, istediğiniz her yerde numaranızı yanınızda taşırsınız. Dilerseniz yine bu numaranızdan dilediğiniz her yerde arama gerçekleştirirsiniz. Cep telefonunuz yanınızda olduğu sürece ofisinizi ya da evinizi yanınızda taşırsınız.

Ayrıca EkoGSM de yönlendirme hizmeti de ücretsizdir. Sisteme internet üzerinden erişmek yerine, aldığınız telefonu tamamen istediğiniz başka bir numaraya yönlendirebilirsiniz. Ayrıca yönlendirme hizmeti, sabit operatörlerden veya gsm operatörlerinden alıştığınız üzere ücretli değildir. Evet tamamen ücretsizdir. Numaranızı bir yere yönlendirdiğiniz zaman hiçbir suretle yapılan görüşmelerden ötürü krediniz azalmaz. Sadece bu özellik bile tercih sebebi olmaya yeterlidir.

VOIP hattınızı istediğiniz yere yönlendirerek aranmanız için sadece internet üzerinden kayıt olmanız yeterlidir. Hattınızdan arama yapmak istiyorsanız, internet bağlantınız olmak zorundadır. VOIP sistemi, internet olmadan arama yapamaz. Özellikle internete fiber ile veya uydunet ile, yani TTneT harici, telefon üzerinden çalışmayan herhangi bir sistemle bağlı kişilerin kesinlikle değerlendirmesi gereken bir sistemdir. Böyle Türk Telekom’la hiçbir ilişkiniz kalmamış olur. İnternete telefon hattı ile girmekten başka bir çareniz yok ise, yine hizmetten faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Telekomdan telefon hizmeti almaktan vazgeçer ve yalın internete geçersiniz. Tabi telekomun ilginç fiyat politikaları yine sizi kendisine esir etmeye çalışacaktır. Yalın internete bile hat bedeli isteyen bir kurumdan söz ediyoruz. Dolayısıyla voip kullanacaksınız öncelikle alternatif internet bağlantılarını gözden geçirmenizi öneririm. Zaten özellikle Müşteri İlişkileri konusunda, arıza tespit ve değerlendirme konusunda ve sorun çözme konusunda, alternatif firmalar telekomdan çok daha iyi hizmet vermektedir. En azından benim fikrim bu yönde. Telekomdan memnunsanız tabi ki kullanmaya devam ediniz.

Bir noktayı daha eklemek istiyorum. VOIP sistemini normal telefon cihazlarınızla kullanmak istiyorsanız, 1 adet voip adaptöre ihtiyacınız olacak. Ayrıca adaptörün ayarlarını konfigure etmeniz gerekecek. Çok basit işlemlerdir. Fakat gerek tedarik, gerekse konfigurasyon konusunda, ben üyelerime yardımcı olmaktayım. http://www.ekogsm.com üzerinden kayıt olduğunuz takdirde, tüm detaylar ve sorularınız için lütfen bana ulaşınız.

Elimden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalıştım. Bundan sonra yok yere sabit ücret ödemeden, tek elci firmaların esaretine yenik düşmeden, boşu boşuna yüksek faturalar ödemeden, gönül rahatlığı ile telefon kullanacağınız günler dilerim.

Hızlı başvuru ve anında aktivite için : http://www.ekogsm.com

 

Gelen Aramalar:

  • camera gorusmesi bedava

0 Responses to “Ucuz Telefon Görüşmesi / Bedava Telefon Görüşmesi”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET