Filo Hizmetleri

Deneyim HaberleÅŸme logo

Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri olarak, Filo sahibi firmaları ilgilendiren hizmetlerimizden bahsetmek istiyorum.

Filosu olan firmaların başlıca 2 büyük ihtiyacını gideren hizmeti tek çatı altında sunuyoruz.

  1. Yakıt Tasarrufu:

Filolar hesaba katıldığında, araçların yakıt giderleri azımsanmayacak bir maliyet durumundadır. Bu nedenle, araçların tümünün %20 ye varan yakıt tasarrufu sağlaması, firmalar için belki de en büyük gider kalemlerinde büyük bir düşüş sağlayacaktır. Bu konuyla ilgili Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri olarak, PS ChipTuning Adana bayisi olmamız sebebiyle, her türlü, otomobil, traktör, iş makinası, kamyon, tır, minibüs, otobüs filoları için yakıt ekonomisi amacıyla yeniden programlama işlemi gerçekleştirmekteyiz.

2. Takip Sistemi

Deneyim Haberleşme olarak filoların araç takip ihtiyaçlarına yeni bir çözüm üretme kararı almış bulunmaktayız. Filosu olan firmalar için en önemli ihtiyaçlardan birisi günümüzde takip haline gelmiştir. Bu nedenle firmalar detaylarını tam da sorgulamadan alışılagelmiş firma ve isimleri kullanarak araçlarına takip sistemleri entegre ettirmektedirler. Bu takip sistemlerinde firmalar sadece araçların konum bilgilerini takip ederler. Sırf bu takip sistemi için de araçlarında pek de hoş olmayan elektriksel montajlar yapılmasına müsade ederler.

Geliştirmiş olduğumuz yeni teknoloji sayesinde filo araçlarında hiçbir elektriksel işlem yapmadan, sadece OBD portuna takılacak küçük bir aparat sayesinde firmaların tüm takip ihtiyaçlarını karşılıyor, hatta çok daha fazla veriye ulaşmalarına imkan veriyoruz.

OBD takip sistemimiz sayesinde filosu olan firmalar, hangi aracın nasıl sürüldüğünden tutun, ne kadar yakıt harcadığına kadar veriye oturdukları yerden ulaşabiliyorlar. Ayrıca bu aracın motorunda meydana gelen tüm arıza verilerini uzaktan gözlemleyebiliyor, olası bir acil durumda aracın başına gitmeden sorunu çözme imkanına sahip oluyorlar. Yine bu sistem sayesinde aracın içine internet bağlantısı yayabildiğimiz gibi, bu sistemi kullanarak araçlar arası telsiz iletişimine de sahip oluyorlar. Merkezden tek bir komut ve anons ile tüm araçlarına ulaşabiliyorlar. Tüm verilerin bulut ortamında saklanması, geçmişe dair tüm verilerin izlenmesi, sürücülerin puanlanması, belirli sınırlar içinde kalmasının takibi gibi aklınıza gelebilecek bir çok özellik OBD takip sisteminde mevcut.

Ayrıca özellikle iş makinelerini ilgilendiren, fren, retarder sistemi gibi sistemlerin ne kadar kullanıldığı, kamyonların damperlerinin kaç kez inip kalktığı gibi verilere bile uzaktan erişilebilmektedir. Ayrıca yine müşterinin isteği doğrultusunda araçlar ile ilgili herhangi bir veriye uzaktan erişip, raporlanması mümkündür.

Konu ile ilgili destek almak için aşağıdaki yorum bölümünden veya destek’@’deneyim.net e-posta adresinden tarafımıza ulaşabilirsiniz.

Sizlere telefon ile dönüş yapılacaktır.

Eski teknolojileri değil, yeni teknolojileri kullanın.

www.deneyim.net

 

Gelen Aramalar:

  • gaz pedalı ile traktör mail

0 Responses to “Filo Hizmetleri”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET