Kadıköy’deki ofisi Başakşehir ile kablosuz bağlayın

İstanbul acayip bir şehir. Bir uçundan diğerine ulaşmak için gerçekten çok zamana ve çelik gibi sinirlere sahip olak gerekiyor. Bunu bir kenara bırakın, bir ofisinizi diğerine bağlamak için ciddi anlamda cambaz olmanız gerekiyor. Çünkü her yerde fiber yok. Her yerde metro eternet bile yok. Bir servis sağlayıcının bulunduğu yerde diğer servis sağlayıcıyı bulamamanız da çok büyük bir ihtimal. Bir servis sağlayıcı ile diğeri arasında 20 santim dahi olsa ikisinin birbiriyle konuşması için çok ciddi veri ve zaman kaybı yaşanması söz konusu.

TP-Link, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok ciddi atılımlar yapan ve ihtiyaca yönelik nokta atış ürünler hayata geçiren bir şirket. İç mekanlar için attığı adımlara şimdi de dış mekanları ekledi. Son olarak WBS510 ve WBS210 model kablosuz istasyonunlarını Türkiye’de satışa sunarak ofisleri birbirine bağlama anlamında bir devrim yaratmaya hazırlanıyor.

 

 

5GHz 300Mbps açık alan kablosuz dağıtım istasyonu olan WBS510, 50 kilometre ve üzerine kadar transfer mesafesine sahip. Geniş açık alana yayılmış kurumlar ya da evler için uygun bir çözüm alan ürün, uzun mesafelere sinyal aktarımı için kullanılıyor. ‘Noktadan noktaya’ ya da ‘Noktadan çoklu noktaya’ WiFi dağıtımı yapabilen dağıtım istasyonu, merkezi yönetim platformu sayesinde kolayca yönetilebiliyor.

Üzerinde iki adet harici RP-SMA anten bağlantı noktası bulunan WBS510, uzun mesafelerde kablosuz veri iletimi için (PTP ve PtMP veri iletimi için) TP-Link çanak ya da sektör antenle birlikte uygun bir çözüm oluşturuyor. TP-Link’in Pharos serisi dağıtım istasyonlarının kurulumları da son derece basit. WBS510 özel tasarımı sayesinde hiçbir alet gerektirmeden kolayca antene monte edilebiliyor.

50 kilometre mesafedeki iki şirketinizi birbirine 300 megabite varan hızlarla bağlayabilmek günümüz dünyası için bulunmaz bir nimet. Yüksek kazançlı anten, yüksek güç amplifikatörleri ile donatılmış olan ürün, ayrıca her tür hava koşuluna dayanacak şekilde tasarlanıp üretilmiş. Eksi 30 artı 70 sıcaklık dereceleri arasında çalışmaya uygun olan WBS510, nem, rüzgar gibi etkenlere karşı da dayanıklı. TP-Link Pharos serisi ürünlerde, MAXtream TDMA teknolojisini kullanıyor. Bu sayede genellikle ağ cihazlarında yaşanan ölçek büyüdükçe verimin azalması sorunu yaşanmıyor; talep arttıkça verim düşmüyor.

Bu arada Kadıköy ile Başakşehir arası 47 kilometre görünüyor…

 

Kaynak : http://www.tknlj.com/kadikoydeki-ofisi-basaksehir-ile-kablosuz-baglayin/

0 Responses to “Kadıköy’deki ofisi Başakşehir ile kablosuz bağlayın”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET