EkoGSM Kazanç Paylaşımı

 

Güncelleme : Kendini zeki sanan, oturduğu yerden 3 kuruş kazanmak için benim kafamı belleyen, ileri zekalı mahlukatlar sebebiyle, bu kampanyayı sonlandırma kararı aldım.

Niyeti para kazanmak olan gitsin iş bulsun çalışsın. Niyeti para harcayıp hizmet almak olanlar telefon hizmetlerimize başvuru yapabilirler.

 

Arkadaşlar merhabalar.

Bu kazanç sisteminin tam olarak karşılığına gelen bir başlık olmadığından ötürü, konuyu bu başlık altında açmaya karar verdim. İlgilenen arkadaşlar gerek konu altından gerek özel mesajla gerekse telefon ile ulaşabilirler.

Biliyorsunuz ki EkoGSM’de Aran Kazan kampanyamız mevcut.

Bu kampanyadan faydalanan müşterilerimiz, kazançlarını aynı doğrultuda, dakika veya SMS almak için kullanıyorlar.

Aracı olup da kazanç elde etmek isteyen birçok kullanıcı, tarafımıza özel measj ile ulaştı. Biz de bu konu ile ilgili bir çalışma yapmaya karar verdik.

Eğer yüksek telefon hacmine sahip olduğunu bildiğiniz bir kurumun, EkoGSM’e geçişini sağlar iseniz, bundan sonra bu abonenin tüm kazançlarını, referans siz olduğunuz için (kurum talep etmediği takdirde) size ödeme kararı aldık.

Yani bu sayede, hem aracı olduğunuz kurumun faturalarını düşürmelerine yardımcı olmuş, hem de düzenli bir gelir kapısı edinmiş olacaksınız.

“Ortalama kazancımız ne olur?” sorusuna basit bir yanıt verirsek;

Aracı olduğunuz kurumun, aylık ortalama gelen , giden arama hacmi 4500 dakikaları bulur ise (oranlarda oynama olabilir), siz de aylık ortalama 8 TL kazanırsınız.

Şimdilik bir üst limit bulunmamaktadır. İstediğiniz kadar aboneye aracı (referans) olabilirsiniz.

Artan oranlı şekilde kazanç elde edebilir, bir süre sonra düzenli ve güzel gelir elde ettiğiniz bir referans sistemine dahil olabilirsiniz. Üstelik bu geliri elde etmeniz için bir şey yapmanıza gerek kalmaz. Yani bir nevi otomatikleşmiş bir sisteme sahip olursunuz. Bugünkü çalışmalarınızın karşılığını hem hemen almaya başlar, hem de gelecekte yüksek ve düzenli kazanca sahip olursunuz.

Sistemi elimden geldiğince basit ve pratik şekilde anlatmaya çalıştım.

Kazanç sistemi tamamen resmi ( faturalı ) şekilde olacaktır.

İlerleyen süreçte konu ile ilgili , kazanç sistemi hazırlanıp, referans olan abonenin kazançlarını anlık şekilde takip etmesi sağlanacaktır.

İyi çalışmalar dilerim.

EkoGSM hakkında bilgi almak için : www.ekogsm.com

Konuyla ilgili bilgi almak için [email protected] a mail atabilir, xxx den bizlere ulaşabilirsiniz.

EKOGSM

Gelen Aramalar:

  • meshnet kurulumu

0 Responses to “EkoGSM Kazanç Paylaşımı”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET