Sabit ücret derdine son!

Merhabalar.

Bugün yine size, maliyetlerinizi azaltmak için, yapmak zorunda kaldığınız bir durumu, aslında yapmak zorunda olmadığınızı anlatacağım.

Cep telefonları bu kadar popüler olmadan önce, hepimizin evinde sabit telefonlarımız ve telefon numaralarımız mevcuttu. Evdeki tüm bireylerin cep telefonu sahibi olduğu günümüzde, konuşma fiyatlarının da eskiye nazaran ucuzlamasıyla birlikte, ev telefonuna ihtiyacımız kalmadı. Ev telefonu pek fazla kullanılmadığı halde, kendisine ödenenen sabit ücret birçok insanı rahatsız etmeye başladığından, birçok kişi ev telefonunu iptal ettirdi. Artık birçok evde ev telefonuna rastlamıyorsunuz.

Sözü fazla uzatmadan size EkoGSM’den bahsetmek isterim. EkoGSM bir VOIP firmasıdır. VOIP; açılımı, Voice Over Internet Protocol olan, internet üzerinden sesli görüşme anlamına gelir. Artık telefon numaranızı T.Telekom’da tutmak zorunda değilsiniz. Numaranızı hemen ücretsiz olarak EkoGSM’e taşıyabilir ve bu şekilde hem ev telefonunuzu kaybetmez, numaranızı kaybetmez, hem de sabit ücretten kurtulursunuz. Hatta evinizde telefon cihazı olmasına bile gerek olmaz. İsterseniz ev telefon numaranızı cep telefonunuza yönlendirirsiniz. Bunun için de hiçbir ücret ödemezsiniz. Yani bakiyenizde hiç para olmasa bile yönlendirme ücretinden faydalanabilirsiniz. Cep faturanıza da herhangi bir şey yansımaz veya cep telefonu kontörünüz azalmaz.

EkoGSM, ön ödemeli çalışan bir sistemdir. Yani sürpriz fatura ile karşılaşmazsınız zira bu sistemde fatura yoktur. Siz önceden bakiye yükler ve o bakiyeniz bitene kadar konuşursunuz. İsterseniz bu bakiyeyle sms, toplu sms gönderebilir veya faks çekebilirsiniz. Hatta ev telefon numaranıza faks ve sms bile alabilirsiniz. Tüm mesaj, faks okuma veya gönderme işlemlerini de internet üzerinden kontrol edersiniz. Yani sadece bu sisteme geçerek bir faks numarasına da sahip olmuş olursunuz, hem de faks cihazınız olmadan. Telefon cihazınız olmadan telefona da sahip olursunuz.

blank

Günümüzde her ne kadar ev kullanıcıları ev telefonlarını iptal ettirmiş olsa da, iş yerleri için sabit numara kaçınılmaz derecede önemlidir. O yüzdendir ki, EkoGSM Voip’i özellikle iş yerlerine tavsiye etmekteyiz. İş yerlerinizde santral alt yapılı sistem kullanıyorsanız numaranızı taşımanız size büyük kolaylıklar sağlar. Eğer santral kullanmıyor ve kullanmak istiyorsanız, santral donanımına para harcamanıza gerek yok. Sanal santral sistemi sayesinde, iş yerinize hiçbir donanım harcaması yapmaz, fakat santrale sahip olabilirsiniz. Santralinizi istediğiniz yerden kontrol eder, bırakılan mesajları istediğiniz yerden dinlersiniz.

İşyerinizde olmasanız bile müşterileriniz iş yerini arayarak, size cep telefonunuzdan ulaşabilir.

Ayrıca dilerseniz ücretsiz şekilde kendinize 0850 ile başlayan kurumsal bir numara tahsis edebilirsiniz.

Sözün özü, VOIP teknolojisi sayesinde daha önce hayal bile etmediğiniz birçok teknolojiye sahip olursunuz. Binanızın girişindeki telefon kutusunu açın ve içine bir bakın. 2015 yılına yakışır bir sahne olmadığını göreceksiniz. Telefon hattınızı bakır kablodan değil, ethernet kablosundan, hatta kablosuz bir şekilde almak sizin elinizde.

Teknolojiden uzak kalmayın, teknolojiyi ayağınıza getirin, üstüne üstlük de daha az harcayın, daha çok kazanın. Teknolojiyi elde etmek için para harcamak zorunda değilsiniz. Ön yargılarınızdan kurtulmak için geç kalmış sayılmazsınız.

 

Aklınıza takılan tüm sorular için EkoGSM’e, www.ekogsm.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca EkoGSM idari telefon numarası : 0850 xxx dir.

Teknik sorunlarınız için 7/24 : 0850 303 0 303 den genel merkeze ulaşabilirsiniz.

Ayrıca site üzerindeki “Canlı Destek” bölümünden de yetkili personelimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

Umarım boş yere para harcamaktan kurtulur ve telefon numaralarınıza veda etmek zorunda kalmazsınız.

İyi çalışmalar dilerim.

Gelen Aramalar:

  • ev telefonu
  • ev telefon
  • ev telefon resimleri
  • ev telefoni
  • ev telefonu fiyatları
  • ev telefonu tarife

0 Responses to “Sabit ücret derdine son!”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET