Telefonunuz çalsın diye para ödemeyin, para kazanın!

Merhabalar. Bugünkü yazımda sizlere yine EkoGSM ‘ in çok önemli bir hizmetinden bahsedeceğim.

Günümüzde birçok işletme, sabit telefonlarını aramaktan çok aranmak için kullanmaktadır. Sabir telefonun tek mantığı kurumsal kimlik haline gelmiştir. Sebebi ise basit. Cep telefonu operatörlerinin yapmış oldukları kampanyalar, verdikleri ücretsiz dakikalar sayesinde, kişiler zaten ön ödemeli sistemlere abone olmuş durumdalar. Birçok insan, ay sonu gelmeden, cep telefonundaki bedava dakikaları bile bitiremiyor. Bu nedenle de, bir yerleri arayacağı zaman, sabit telefon faturasını şişirmektense, cep telefonundaki bedava dakikaları kullanıyor. Gayet mantıklı.

Peki gelelim bu durumdaki tutarsızlığa. Sabit telefonunuz olmak zorunda mı? Evet olmak zorunda. Zira müşterileriniz sizi o telefondan arayacak, sipariş verecek, sizinle bir şeyler için irtibata geçecekler. Yani sabit telefonunuz ticari açıdan büyük önem teşkil ediyor. Siz bu sabit telefondan hiçbir yeri aramadığınız halde, sırf numaranız olsun ve insanlar sizi arayabilsin diye her ay düzenli olarak 15-20TL fatura ödüyorsunuz. On yıllardır ödediniz. Bir şeyler yapmazsanız da ödemeye devam edeceksiniz. Sırf telefonunuz çalsın diye para ödemekten memnunsanız, zaten yazının devamını okumanıza gerek yok.

Artık sabit bir telefon numarasına sahip olmak için, hiçbir ücret ödemekle yükümlü değilsiniz. Numaranızı EkoGSM’e taşıyarak, insanların sizi arayıp bulabilmeleri karşısında hiçbir borcunuz olmayacak. Hatta üstüne üstlük para bile kazanabilir ve bu kazandığınız parayı yine konuşmak için, SMS atmak için, Sesli Mesaj Reklamı yapmak için veya faks çekmek için harcayabilirsiniz. Yani sadece aranarak, hiçbir ücret ödemeden her türlü ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Kulağa yanlış gibi geliyor değil mi? Şüphelenmekte haklısınız. Çünkü yıllardır hava parası vermekten çok mutluyuz. Bu sistemi, cep telefonlarının bir dönem uyguladıkları, arandıkça kazan sistemine benzetebilirsiniz.

Sözü fazla uzatmak istemiyorum. EkoGSM Voip Sisteminin mevcut sabit telefonunuz ile çalışması için, internete hali hazırda bağlı olmanız gerekmektedir. İnternete Türk Telekom ADSL harici bir şekilde bağlanıyorsanız, direk başvuru yapabilirsiniz.

Eğer internet bağlantısı olarak Türk Telekom ADSL kullanıyor iseniz, öncelikle Telekom’a hattınızı başka bir firmaya taşıyacağınız (numaranızı tamamen silmesinler diye) bilgisini vermeniz gerekiyor. Ardından da ADSL hizmetini Yalın ADSL şeklinde almak istediğinizi belirtiyorsunuz. Yalın ADSL ‘ e geçiş yaptıktan sonra www.ekogsm.com üzerinden numara taşıma bölümündeki evrakları doldurup göndermeniz yeterli. Geri kalan tüm işlemleri sizin adınıza biz hallediyoruz.

Sistemi eski tip sabit telefonunuz ile kullanacaksanız küçük bir adaptör almanız yeterli oluyor. Çok aranan işletmelere bu adaptör ücretsiz temin ediliyor. Eğer yeni nesil bir telefon kullanmak isterseniz bir adet IP telefon almanız yeterli oluyor. Böylece adaptör ihtiyacınız ortadan kalkıyor. Santral sistemi kullanmak isteyen işletmelere de özel olarak sunulan Sanal Santral hizmetleri mevcut. Bu sistemin nimetlerini ise anlatmakla bitiremem. En basitinden santral donanımı bile kullanmıyorsunuz.

Çok fazla aranan, çok fazla sipariş alan işletmelere, numaralarını acil şekilde taşımalarını öneriyoruz. Numaranızı taşımadığınız her saniye zarar ettiğinizi üzerine basa basa tekrar ediyorum.

Herkese düşük maliyetli, bol kazançlı günler dilerim.

Hızlı başvuru için www.ekogsm.com u hemen ziyaret edebilirsiniz.

 

Gelen Aramalar:

  • telefonda konuşarak para kazanma
  • aranarak para kazanma
  • gelen aramalardan para kazan
  • konuştukça para kazan
  • tel hatti ile para kazanma
  • telefon hattı ile para kazanma
  • turk telekom aran kazan
  • numara aratarak para kazanma
  • Telefonla aranarak para kazanma
  • aran kazan turk telekom
  • telefon kazanma
  • telefonla aratıp para kazanma
  • TELEFON ARAMADA PARA KAZAN
  • telefonda konusarak kazanmak
  • Www türk telekom com arandıkca kazanmanın yolları

0 Responses to “Telefonunuz çalsın diye para ödemeyin, para kazanın!”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET