Profesyonel Sunucu Optimizasyon Hizmeti

vector_tux

Güncelleme;

2019

An itibarı ile, Türkiye’nin resmi, gayrı-resmi, kurumsal ve bireysel yüzlerce sitesine danışmanlık hizmeti vermekteyim. Burada bahsi geçen siteler, anlık milyon hitlere sahip sitelerdir. Aynı şekilde bahsi geçen sunucularda 256+ GB RAM ve 64+ çekirdek ortalama bileşenler yer almaktadır.

Şayet siz de milyon hitlere ulaşan, ciddi öneme sahip site sahibi veya yöneticilerinden iseniz, tarafımdan destek alabilirsiniz.

Çalışmalarımda sektör ayrımı yapmamaktayım. Bana ulaşmadan önce referanslarıma göz atmanızı rica ediyorum.

Optimizasyon çalışmalarımın yanı sıra, konfigurasyon, hata tespiti ve düzeltilmesi, bakım-onarım ve güvenlik çalışmaları da yapmaktayım. Sunucularınızda yaşadığınız her türlü performans, arıza, güvenlik problemi için tarafımdan destek alabilirsiniz.

Yoğun çalışıyor olmamdan ötürü, taleplerinize anında yanıt veremeyeceğim gibi, düşük bütçeli ve cüzi çalışma beklentisi olan kişi / kurumlara destek verememekteyim. Tarafıma Skype yolu ile ulaştığınız takdirde, Skype durum mesajımdan güncel çalışma fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Çalışmalarım ile ilgili önem teşkil eden konular, paylaşılmaya devam edecektir.

Referanslar için TIKLAYIN

Merhabalar.

Blog’u takip edenler bilir. Bir süredir sunucu optimizasyon konusunda önemli çalışmalar yapıyordum.

Çalışmalarım artık nihayetine erdi ve profesyonel olarak hizmet vermeye başladım.

Düşük kaynaklı VPS, VDS veya Sunucularda yüksek performans almak için ilaç niteliğinde çözümlerim mevcut.

Örneğin sadece 512 ram li bir VDS sunucuda, 10-15 tane sitemi oldukça rahat şekilde barındırabiliyorum. Bu sitelerin bir tanesinin anlık kullanıcı sayısı 30-40 lara çıktığı ve günlük trafiği 5k lara yaklaştığı durumda bile herhangi bir problem yaşamıyorum. İlk bakışta inanması güç geliyor, özellikle de mysql in de bu sunucuda aktif şekilde rol aldığını düşünürsek.

blank

Apache, Mysql, Mariadb, Nginx, Php-fpm, Opcache, Memcached vb. aklınıza gelebilecek bir çok servisle ilgili oldukça fazla çalışmalar yaptım. Hangi konuda desteğe ihtiyacınız olursa olsun tarafımdan profesyonel hizmet alabilirsiniz. Yaşadığınız tüm, cpu ve ram problemleri ile ilgili danışmanlık alabilirsiniz. Sonuç alınmayan hiçbir işlemden ücret talep etmemekteyim. Kullandığınız panel her ne olursa olsun size özel çözümler mevcut. Çalışmalar Linux temeline dayandığından üzerindeki programlar benim için pek önem teşkil etmiyor. Tabi bazı durumlarda yazılımlarınızı değiştirmenizi önerebilirim.

Bana skype üzerinden cculha[@]hotmail.com e-posta adresim ile bu konu ile ilgili ulaşabilirsiniz. Hizmet verdiğim diğer konular ile ilgili lütfen formlar aracılığı ile ulaşın. Skype üzerinden sadece Optimizasyon konusunda hizmet vermekteyim.

Her türlü sunucu, vps, vds, server optimizasyon talepleriniz için ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar dilerim.

blank

Referans Linkleri;

WordPress Sorunları Danışmanlığı

Profesyonel Sunucu Optimizasyon Hizmeti

Linkler;

Uzman Kirala – Sunucu Optimizasyon

Fiverr – Server Optimization

İyinet – Sunucu Optimizasyon

Wmaraci – Sunucu Optimizasyon

TurkMMO – Sunucu Optimizasyon

Donanımhaber – Sunucu Optimizasyon

Webmaster Sitesi – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Culha – Sunucu Optimizasyon

Bionluk – Sunucu Optimizasyon

Çalışma yapılan konular ile ilgili teknik terimler;

Apache, Mysql, Mariadb, php-fpm, nginx, litespeed, eaccelerator, xcache, opcache, APC, Memcache, memcached, cache, fastest cache, wordpress, opencart, joomla, php, centos, debian, ubuntu, freebsd, server, sunucu, optimizasyon, hızlandırma, wordpress hızlandırma, sunucu güvenliği, server güvenliği, cdn, cloudflare, saldırı önleme, anti ddos, ddos güvenliği, ddos koruma, cpanel, directadmin, plesk, cwp, webmin, vestacp, linux, unix, sysconfig, sysctl, etc, home, admin, web, cpu load, ram usage, cpu kullanımı, yüksek cpu, yüksek ram, ram tüketimi, cpu tüketimi, kaynak tüketimi, php5, php6, php7, easyapache, vidstab, streaming, canlı yayın, instagram takipçi sunucusu, maç yayını, +18, xyz, vb.

Gelen Aramalar:

  • çalışma zamanı optimizasyon hizmeti

1 Response to “Profesyonel Sunucu Optimizasyon Hizmeti”


Leave a Reply




Culha.NET