Küçük işlerle ilgilenmiyorum.

Bu yazıyı üzülerek yazıyorum. Tarafıma gelen onlarca gereksiz mesaja istinaden belirtiyorum. Bana ulaşmayı düşünüyorsanız lütfen öncelikle bu yazıyı okuyun.

Bu sitede yazdığım birçok makale ile ilgili konularda profesyonel olarak da çalışmalar yapıyorum. Yani sözün özü bir şeyler satıp para kazanmaya çalışıyorum. Bu siteye giriş ücretsiz, buradaki yazıları okumak ücretsiz, hayattaki en kıymetli şey olan bilgiye sahip olmak ücretsiz. Fakat ücretsiz verilen bir şeyi gördüğümüzde çekinmeden üzerine gitmek insanımızın genetiğinde kodlu.

Bu site reklam gelirleri ile bir kazanç elde etmiyor, zira kimsenin reklamlara tıklamaya niyeti yok, benim öyle bir beklentim de yok. Belki buradan edindiği bilgilerin karşılığı olarak tarafımdan birileri bir şeyler satın alır ümidiyle yazılmış makeleler var fakat gelen mesajlara baktığımda, tüm bilgileri benden alıp, parayı başka yerlere kazandırma heyecanıyla dolu olduğunu görüyorum.

Benim buradaki makalelerim maliyet düşürme amaçlı değildir. Doğru ve kaliteli hizmet alma amaçlıdır. Yani maliyetlerinizi nasıl düşüreceğiniz benim alanıma girmiyor. Bana önce çözüm sonra maliyet diyorsanız ulaşabilirsiniz. Tarafımdan ürün satın almayı düşünmüyor iseniz bana küçük sorular sormanızın malesef ki bir faydası yok. İlla küçük bir soru soracaksanız da özel mesaj veya mail ile değil de yorum bölümünden yazın, belki SEO’ya bir katkısı olur.

Sözün özü, 3 kuruşun 5 kuruşun hesabını yaparak tarafıma ulaşan kimseye geri dönüş yapmıyorum. 1 parça, 2 parça veya şahısa yönelik ürün satmıyorum, oyuncak satmıyorum. Eğer ticari bir işletmeniz varsa, pintilik peşinde değilseniz, çözüm odaklıysanız, para 2. plandaysa, yüksek adette alım yapacaksanız buyrun çekinmeden tarafıma ulaşın.

Benim paylaşmış olduğum bilgiler bu sitedekiler kadardır, daha fazla soruya cevap verecek malesef ne halim ne de vaktim bulunmakta. Para karşılığı soruları yanıtlamak ise bizim insanımızın kaldırabileceği ya da aklının kabul edebileceği bir ticaret yöntemi değil.

Benim tanıttığım, hakkında makaleler yazdığım, incelediğim tüm ürünler, konfigurasyon temelli ürünlerdir.

Yani bu ürünleri A kişisinden satın aldığınızda alacağınız performans ile, B kişisinden satın aldığınızda alacağınız performans bambaşka olacaktır. O yüzden bilgiyi benden alıp ürünü farklı yerden satın almanız cebinizi mutlu etse de, psikolojinizi hüsrana uğratacaktır.

Uzatmadan tekrar ediyorum. Küçük projelerle ilgilenmiyorum, küçük mesajlara geri dönüş yapmıyorum.

Büyük projeler, yüksek adetli alımlar, bilgi değil ürün ve hizmet alımları için her zaman irtibata geçebilirsiniz.

Aksi durumda sizle paylaşacaklarım okuduklarınız kadardır. Hoşunuza gitmediyse bir daha sitemi ziyaret etmeyebilirsiniz.

İyi günler dilerim.

0 Responses to “Küçük işlerle ilgilenmiyorum.”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET